Vanjski izgled malog plavog automobila CLIO

MULTIMEDIJA
RENAULT CLIO

Renault CONNECT

Clio: povezani mali automobil vama na usluzi

CLIO – tablet sa zaslonom osjetljivim na dodir

Sustav EASY LINK

Potpuno novi ugrađeni sustav Easy Link multimedijski je sustav koji je fleksibilan i jednostavan za upotrebu. Prilagođen je korisniku sa zaslonom osjetljivim na dodir visoke rezolucije do 9,3 inča.

saznajte više o Easy Link
CLIO – unutrašnjost

Inteligentna navigacija

Uz integrirano Google pretraživanje u vozilu uživajte u maksimalno relevantnim pretraživanjima odredišta. Tijekom vožnje podaci o prometu u stvarnom vremenu TomTom osvježavaju se svake dvije minute i omogućuju vam da precizno izračunate vrijeme dolaska i odaberete najprikladniju rutu.

 

Isplanirajte svoje sljedeće putovanje iz dnevnog boravka pomoću aplikacije MY Renault i dohvatite ih u vozilu kako biste bezbrižno započeli svoje putovanje. Naposljetku, pronađite najbližu benzinsku postaju i usporedite cijene goriva kako biste pronašli onu koja vam najviše odgovara.

 

*Dostupno ovisno o verziji.

saznajte više
CLIO – narančasti vanjski profil

Automatska ažuriranja

Automatski dohvatite najnovija ažuriranja! Redovita ažuriranja na kartama automatski se preuzimaju i instaliraju u vaše vozilo pomoću tehnologije automatskih ažuriranja.

 

*Dostupno ovisno o verziji.

saznajte više
MY Renault CLIO

Otkrijte aplikaciju My Renault

Upravljajte svojim vozilom i pronađite njegovu lokaciju pomoću aplikacije MY Renault.

Svi detalji vozila CLIO

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više