Novi TRAFIC – motori

MOTORI
RENAULT TRAFIC

Novi motor i mjenjač

Više snage, manja potrošnja goriva!

  • Novi TRAFIC – novi dizelski motor

Novi dizelski motor

Novi dizelski motor zapremine od 2,0 l, 5. je generacija motora koja je prihvatila najnoviju tehnologiju kako bi vam pružila više snage (+25 KS) i veći zakretni moment (+40 Nm) uz dulji rad i smanjenu potrošnju goriva i emisija CO₂. Uživajte u značajno unaprijeđenom užitku vožnje i smanjenoj potrošnji goriva.

  • Novi TRAFIC – Extended Grip

standardna oprema

Extended Grip

Vozite li često zahtjevnim cestama? Inovativna tehnologija Extended Grip standardna je oprema za sva vozila Trafic. Ovaj protuklizni sustav omogućuje najbolje moguće prianjanje.


Kako to funkcionira? Kada se kotači okreću, sustav odmah detektira je li prianjanje slabo. Za razliku od standardnih protukliznih sustava ne smanjuje snagu motora. Umjesto toga dopušta proklizavanje kotača kako bi se uklonio snijeg, blato ili pijesak te zatim ponovno uspostavlja prianjanje i postupno ubrzava.

Vi zadržavate kontrolu snage motora pritiskom na papučicu gasa.

  • Novi TRAFIC – sustav pomoći pri kretanju na uzbrdici vozila

standardna oprema

Pomoć pri kretanju na uzbrdici

Krenite s lakoćom na uzbrdicama strmijima od 10 % zahvaljujući sustavu pomoći pri kretanju na uzbrdici.

 

Kako to funkcionira? Trafic automatski se zadržava na mjestu dvije sekunde, pri čemu imate vremena za sigurno kretanje i ubrzavanje. 

AdBlue®

Novi TRAFIC – AdBlue

AdBlue® pomaže značajno smanjiti emisiju štetnih tvari i održava performanse vašeg motora. Punjenje dodatnog spremnika od 20 l olakšano je zahvaljujući čepu kojem se jednostavno pristupa i koji se nalazi u području za točenje goriva na desnoj strani vozačevih vrata. Na raspolaganju vam je i ekonomično i jednostavno punjenje na lokalnoj benzinskoj crpki.

Tehnologija Start & Stop

Novi TRAFIC – Stop&Start

Ovaj sustav omogućuje vam da smanjite potrošnju goriva i emisije stakleničkih plinova. Tehnologija Start & Stop zaustavlja motor kada je vozilo zaustavljeno (prometne gužve, crveno svjetlo na semaforu i sl.) i ponovno ga automatski pokreće kada upotrijebite kvačilo da biste ponovno krenuli.

ECO način vožnje + DRIVING ECO2

Novi TRAFIC – ECO način novog vozila

Jednostavno aktivirajte ECO način vožnje na instrumentnoj ploči kako biste optimizirali potrošnju goriva. Zabavna i korisna, značajka DRIVINGECO2* integrirana je u multimedijski sustav R-LINK Evolution, analizira vaš stil vožnje i daje vam savjete za još veću uštedu. Zahvaljujući pokazatelju stila vožnje u stvarnom vremenu možete svoj ekološki način vožnje prenijeti na novu razinu.

Potrošnja goriva potvrđena je u skladu sa standardno propisanim postupkom koji je jednak za sve proizvođače vozila i može se upotrebljavati za usporedbu vozila. Stvarna potrošnja goriva i sredstva AdBlue® ovisi o uvjetima upotrebe vozila, opremi, teretu i načinu vožnje.


*Ovisno o verziji.

 

Usporedite tehničke specifikacije različitih verzija vozila Renault TRAFIC

Odaberite kategoriju za prikaz dimenzija, verzija i dostupnih motora

Furgon

Furgon

već od 206.750 HRK
Produljena kabina

Produljena kabina

već od 238.000 HRK
  • Novi TRAFIC FURGON undefined
  • Novi TRAFIC FURGON undefined

Svi detalji vozila Renault TRAFIC

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više