Renault KANGOO Express

RENAULT KANGOO EXPRESSVEĆ OD 1.125 KN/MJ + PDV.

verzije

Pronađite dostavno vozilo za vaše potrebe: Furgon, Maxi Furgon, Maxi produljena kabina

Furgon

Furgon

već od 147.375 HRK

oprema, prerade i dodatna oprema

Otkrijte sve značajke vozila Kangoo Express

Kangoo Express prilagođava se svim vašim poslovnim potrebama. Prilagodljiv, dobro opremljen, udoban... Promijenit će vaš život!

Renault KANGOO Express – oprema

Oprema

Što kad bismo vam dokazali da vozilo Kangoo Express nije slučajno proizvedeno?

Renault KANGOO Express – dodaci i dodatna oprema

Dodatna oprema i prerade

Budući da se svaka tvrtka razlikuje, ovdje možete pronaći prerade i dodatnu opremu koja je dizajnirana po vašoj mjeri.

motori

Kangoo Express - performanse

  • KANGOO Express – izvana

Otkrijte njegove motore

Opremili smo Kangoo Express motorima koji nude još veću učinkovitost potrošnje goriva i performanse. On je sada predvodnik na tržištu u svom segmentu u ekonomičnosti potrošnje goriva.

Svi detalji novog vozila Kangoo Express

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. To se, među ostalim, odnosi i na autoradio koji je dio serijske ili opcijske opreme. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

Želite novo Renault vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više