Vožnja električnog automobila Z.E.

Saznajte više o vožnji električnog vozila – savršena mješavina udobnosti, snage i besprijekorne vožnje u svakoj situaciji!

Je li teško voziti električne automobile?

Vožnja električnog automobila

Udobnost električnog vozila

Električni automobili Renault Z.E. opremljeni su automatskim mjenjačem i električnim motorom koji isporučuje optimalni zakretni moment čim se pokrene. Budući da vozači ne moraju mijenjati brzine, mogu se fokusirati na cestu.

Nadalje, vozač i putnici putovat će u nevjerojatnoj udobnosti uz potpuno tihe električne motore koji, za razliku od motora s unutarnjim izgaranjem, ne proizvode vibracije.

Jesu li električni automobili napredni?

Nenadmašne performanse

Naša električna vozila projektirana su za pružanje optimalnih performansi. Zahvaljujući bržoj rotaciji električnog motora i automatskom mjenjaču koji preuzima mijenjanje brzina, vozači mogu uživati u aktivnom odazivu pri pokretanju i ubrzavanju vozila.

Snaga električnog automobila

Gdje možete voziti električni automobil?

Vožnja električnog automobila na cesti

Iskoristite prednosti koje pruža tehnologija da biste optimizirali učinkovitost na putovanju. Na domet vožnje može utjecati neravan teren i različiti načini vožnje koji se primjenjuju tijekom putovanja, no naši su automobili dizajnirani za vožnju u svim uvjetima.

Vožnja električnog automobila u gradu

Ponovno otkrijte kakva je gradska vožnja zahvaljujući svestranost električnog automobila. S električnom tehnologijom možete slobodno kliziti gradom bez emitiranja buke ili ispuštanja neugodnih mirisa. Pritom možete uživati u naprednom odazivu pri pokretanju i ubrzavanju.

Vožnja električnog automobila na autocesti

Isplanirajte svoje putovanje i krenite na otvorenu cestu. Električna vozila omogućuju različite domete vožnje ovisno o modelu i uvjetima u prometu. Zbog toga je važno isplanirati putovanja i zabilježiti sve dostupne opcije za punjenje automobila.

Tehnologija povrata energije pomaže u pohrani energije u svakom trenutku. Da biste napunili bateriju tijekom putovanja, odmorite se i priključite vozilo na postaji za punjenje na autocesti.

Otkrijte našu tehnologiju Z.E.

ZE tehnologija

Sva vaša pitanja o električnim motorima

 • SubPrefooter Icon

  Ovlaštena mreža nadohvat rukeViše od 20 prodajno-servisnih lokacija

 • SubPrefooter Icon

  Pomoć na cesti 24hU Hrvatskoj i Europi

 • SubPrefooter Icon

  Vozite s povjerenjemzahvaljujući jamstvima tvrtke Renault

 • SubPrefooter Icon

  Olakšajte si svakodnevni životuz MY Renault

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznaj više