E-TECH: hibridna tehnologija prilagođena svima

Uz hibridnu tehnologiju E-TECH vozilo nikada ne morate priključivati u utičnicu, a nastala je integracijom znanja o električnim vozilima i stručnosti za upravljanje energijom koju je Renault stekao u svijetu Formule 1.

E-TECH: otkrijte hibridno vozilo Renault

Osjetite radost u vožnji hibrida

Užitak vožnje hibridnog vozila Renault

Uživat ćete u vožnji i djelotvornosti hibridnog vozila s potpuno električnim pokretanjem. Električna tehnologija u našim E-TECH modelima omogućuje aktivniji odaziv i potpuno električnu vožnju 80 % vremena. U našim hibridnim automobilima osjetit ćete maksimalnu udobnost, nema priključaka ni kabela, a automatski mjenjač omogućuje besprijekornu vožnju.

otkrijte kako izgleda vožnja hibridnog vozila

Uživajte u hibridnoj tehnologiji na našim najpopularnijim modelima

Hibridna vozila Renault s tehnologijom E-TECH

Otkrijte hibrid bez kompromisa! Naš E-TECH motor dostupan je na našim legendarnim modelima, tako da možete iskoristiti prednosti optimizirane električne vožnje i uživati u poznatom dizajnu ili snazi omiljenih modela.

 

 

otkrijte sve naše hibridne i električne modele

Više o hibridnoj tehnologiji E-TECH

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

Hibrid: ravnoteža između električnog motora i motora s unutarnjim izgaranjem.

E-TECH je inovativna i ekskluzivna tehnologija koju je razvio Renault. Tehnologija je zaštićena pomoću 150 patenata, a razvijena je u suradnji s Renault timovima za F1 na temelju naše stručnosti za električna vozila.

Hibridni pogonski sustav E-TECH kombinira motor s unutarnjim izgaranjem, dva električna motora i bateriju. Naša su hibridna vozila opremljena automatskim mjenjačem, učinkovita su i pametno upravljaju energijom. Vozite još dalje u potpuno električnom načinu!

Sva vaša pitanja o hibridnim vozilima

Pronađite sve što trebate znati o hibridnoj tehnologiji koju je razvio Renault.

NAŠA RENAULT E-TECH VOZILA

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više