Novi Renault MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in hibrid

Uvijek elegantan i modularan karavan sada je dostupan u plug-in hibridnoj verziji

Već od
243.929,62 HRK
MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in – punjivi hibrid

Novi MEGANE Grandtour sada je dostupan u hibridnoj verziji!

Opremljen novim pogonom E-TECH PLUG-IN, novi MEGANE Grandtour odlikuje se najboljim iz oba svijeta i nudi vam jedinstveni doživljaj vožnje. Vozite u električnom načinu vožnje od ponedjeljka do petka sa samo jednim dnevnim punjenjem. Vikendom se prebacite na hibridni način vožnje i krenite na put bez brige o dometu vožnje.

 

Prednosti električnog vozila, sa svestranosti hibridnog!

Oprema

Novi MEGANE Grandtour, osim što je hibrid, nudi još mnoštvo toga!

Elegantna silueta, udobna unutrašnjost, modularan utovarni prostor... Novi MEGANE Grandtour E-TECH PLUG-IN odlikuje se najboljim karakteristikama vozila MEGANE Grandtour s prednostima hibrida.

Renault MEGANE Grandtour – MULTI-SENSE punjivi hibrid

Tri načina vožnje (Pure, MySense i Sport) omogućuju vam da prilagodite atmosferu u svom karavanu. Postavite ambijentalnu rasvjetu i prilagodite zvuk motora onako kako želite. U načinu vožnje PURE možete voziti u potpunosti na električni pogon s brzinama do 135 km/h. Prebacite na način vožnje MySense ili Sport kako biste iskoristili značajku E-SAVE i osigurali minimalnu razinu baterije od 40 %. 

Renault MEGANE Grandtour E-TECH – multimedijski sustav EASY LINK

Prikažite na karti lokacije postaja za punjenje i jednostavno programirajte punjenja baterije izravno na zaslonu sustava EASY LINK osjetljivom na dodir veličine 9,3 inča. S prilagodljivog zaslona za vozača veličine 10,2 inča upravljajte razinom baterije i jednostavno pronađite naše inovativne sustave za pomoć u vožnji i informacije o navigaciji.

Renault MEGANE Grandtour E-TECH – hibrid, zaslon za vozača

Neka punjenje ide kao od šale! Bez obzira na to jeste li kod kuće, na poslu ili na javnoj postaji za punjenje... Programirajte punjenje preko portala MY Renault ili iz multimedijskog sustava EASY LINK. Napunite svoj novi MEGANE Grandtour E-TECH PLUG-IN HIBRID u samo 3 sata na javnoj postaji za punjenje (16 A)* ili u 5 sati s kabelom za punjenje kod kuće (10 A). 

 

*Flexi-Charger i kablovi Wallbox dostupni su kao opcija.

Renault MEGANE Grandtour E-TECH – My Renault

Pomoću pametnog telefona prijavite se na portal MY Renault da biste vidjeli razinu napunjenosti baterije, programirali punjenje ili unaprijed zagrijali putnički prostor svog novog vozila MEGANE Grandtour E-TECH PLUG-IN HIBRID na optimalnu temperaturu.

POGONI

Novi MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in hibrid: punjivi hibrid

Na temelju našeg iskustva u automobilizmu i stručnosti s električnim vozilima Renault Z.E., naši su stručnjaci otkrili hibridno rješenje za svakog.

Renault MEGANE Grandtour punjivi hibrid

Svestran karavan

Za svakodnevnu upotrebu, vozite bez brige oko potrošnje goriva. Vaš novi MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in hibrid nudi domet vožnje električnog vozila do 65 km(1) u gradskom okruženju. Planirate putovanje za odmor? Bezbrižno uživajte dok se prebacujete s hibridnog na električni pogon. Putujte bez ograničavanja dometa vožnje (do 50 km(2) dometa vožnje na električni pogon u mješovitom načinu vožnje).

Renault MEGANE Grandtour punjivi hibrid

Novi doživljaj vožnje

Besprijekorna i tiha vožnja, nenadmašna odzivnost i još jači start ubrzanja... Novi MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in hibrid spaja inovativni mjenjač s najnovijom generacijom 1,6 l s pogonom od 160 KS kako bi vam ponudio nenadmašan užitak vožnje.

Renault MEGANE Grandtour punjivi hibrid

Kontrolirana potrošnja goriva

S E-TECH punjivim hibridnim pogonom iskoristite 100 % starta kako biste smanjili potrošnju goriva i ograničili emisije 2 na kratkim i dugim putovanjima (do 70 %(2)). Za još veću uštedu goriva na mjenjaču odaberite način vožnje „B” da biste vratili još više energije.

WLTP (Globalno ujednačeni postupak ispitivanja lakih vozila): ovaj novi protokol dobiva rezultate koji točnije odražavaju vašu svakodnevnu upotrebu nego rezultati dobiveni protokolom NEDC.

(1) u WLTP urbanom ciklusu (podložno konačnom odobrenju)

(2) u mješovitom WLTP ciklusu (podložno konačnom odobrenju)

Jeste li spremni sjesti za upravljač novog vozila Renault MEGANE Grandtour E-TECH PLUG-IN HIBRID?

 • SubPrefooter Icon

  Ovlaštena mreža nadohvat rukeViše od 20 prodajno-servisnih lokacija

 • SubPrefooter Icon

  Pomoć na cesti 24hU Hrvatskoj i Europi

 • SubPrefooter Icon

  Vozite s povjerenjemzahvaljujući jamstvima tvrtke Renault

 • SubPrefooter Icon

  Olakšajte si svakodnevni životuz MY Renault

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više