Domet vožnje, baterija i punjenje Renault ZOE

Električni gradski automobil Renault ZOE
  • Baterija vozila RenaultZOE 50 – Z.E.

Baterija vozila Z.E. 50

Baterija kapaciteta od 52 kWh u  vozilu Renault ZOE omogućuje vam vožnju do 395 km (prema WLTP-u*).

 

*Domet vožnje prema WLTP-u (Globalno ujednačeni postupak ispitivanja vozila, standardizirani ciklus: 57 % gradska vožnja, 25 % prigradska vožnja, 18 % autocesta), za verziju ZOE Life opremljenu 15-inčnim naplatcima.

Izračunajte domet vožnje svojeg vozila Renault ZOE

Stvarni domet vožnje ovisi o kombinaciji čimbenika:

Brzina novog vozila ZOE

Brzina

Što brže vozite, potrebno vam je više energije za održavanje brzine.

Stil vožnje novog vozila ZOE

Stil vožnje

Upotrebljavajte E-TECH električnu tehnologiju kao što je smanjenje brzine ili regenerativno kočenje da biste optimizirali domet vožnje.

Topografija novog vozila ZOE

Topografija

Pri vožnji na uzbrdici potrošnja električne energije utječe na domet vožnje. Energiju vraćate kada vozite nizbrdo.

Novi ZOE – vremenski uvjeti

Vremenski uvjeti

Baterija vozila Z.E. 50 omogućuje maksimalni domet vožnje od 395 km ljeti i 250 km zimi.

Punjenje Renault ZOE

Kućni punjač Wallbox novog vozila ZOE

Kod kuće

Brzo napunite svoj Renault ZOE kod kuće tako da postavite Wallbox od 7,4 kW*. Kada je priključen kabel za punjenje koji dolazi s vozilom, vozilo možete napuniti od 0 do 100 % za 9 sati i 25 minuta.

 

* Stanicu Wallbox za kućno punjenje treba ugraditi ovlašteni stručnjak.

Punjenje novog vozila ZOE na poslu

Na poslu

Sve više tvrtki ugrađuje stanice za električno punjenje za svoje zaposlenike. Napunite svoj Renault ZOE nakon dolaska na posao!

Javna stanica za punjenje za novo vozilo ZOE

U mreži javnih stanica za punjenje

Uz standardni punjač Caméléon™ napunite bateriju do 100 % za 3 sata na stanicama za punjenje od 22 kW u trgovačkim centrima, parkiralištima u centru grada ili na javnim cestama.

Punjenje novog vozila ZOE na autocesti

Na autocesti

Planirate izlet za vikend? Nemojte više gubiti vrijeme! Maksimalno iskoristite stanice za brzo punjenje uz naš punjač istosmjerne struje. 

 

Za samo 30 minuta vaš Renault ZOE može dosegnuti domet vožnje do 150 km, ovisno o uvjetima putovanja. Vrijeme je za kavu!

Izračunajte vrijeme punjenja svog vozila Renault ZOE

Ovisno o bateriji, motoru i opremi za punjenje.

Jednostavno pronađite postaje za punjenje

Jednostavno isplanirajte postupak punjenja i upravljajte njime

S lakoćom upravljajte punjenjem uz povezane usluge sustava Renault CONNECT i utičnicom Combo CCS u vozilu Renault ZOE.

Aplikacija novog vozila ZOE MY Renault

Daljinsko upravljanje vozilom

Pomoću aplikacije MY Renault daljinski provjerite razinu baterije, zakažite punjenje izvan vremena skuplje struje i isplanirajte svoje putovanje, stanke i lokacije stanica za punjenje. Pronađite svoju rutu na 9,3-inčnom zaslonu vozila Renault ZOE.

Punjenje vozila Renault ZOE

Iskoristite prednosti višestrukih načina punjenja

Zahvaljujući utičnici Combo CCS smještenoj iza dijamanta na rešetki vozila Renault ZOE, možete se priključiti na sve stanice za punjenje u Europi.

Novo vozilo ZOE Z.E. Trip

Vozite bezbrižno

Pregledajte obližnje područje, pronađite dostupne stanice za punjenje i upravljajte svojom rutom, izdiktirajte SMS poruku ili reproducirajte omiljenu glazbu... Pomoću sustava Renault EASY LINK iskoristite prednosti mnoštva značajki dizajniranih da vas prate na putovanju.

Povećajte domet vožnje

Renault ZOE opremljen je tehnologijama koje se jednostavno upotrebljavaju i koje su ključan alat za optimizaciju dometa vožnje.

Alat za uštedu energije

Alat za uštedu energije nalazi se s desne strane 10-inčnog zaslona za vozača i obavještava vas trošite li ili obnavljate energiju. Upravljajte potrošnjom energije u stvarnom vremenu kako biste zadržali domet vožnje.

ECO način

ECO način vam omogućuje optimiziranje potrošnje energije. Funkcionira na određenim značajkama vozila koje troše puno energije (grijanje, klima-uređaj, dinamičnija vožnja i sl.) i pri određenim postupcima u vožnji.

Prethodno grijanje ili hlađenje putničkog prostora

Povećajte domet vožnje pomoću grijanja ili hlađenja unaprijed. Kada je vozilo povezano, moguće je pomoću sustava EASY LINK unaprijed postaviti željenu temperaturu za vrijeme odlaska ili putem pametnog telefona odmah pokrenuti grijanje ili hlađenje vozila na ciljanu temperaturu od 21° C.

 

Svi detalji vozila Renault ZOE

Otkrijte ostale Renault modele

Novi CLIO E-TECH hibrid
Novi CLIO E-TECH hibrid
Već od 141.900 HRK
TWIZY
TWIZY
Već od 76.900 HRK

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

Saznaj više