Novi Renault TWINGO Electric

Apsloutno vjeran svom TWINGO identitetu!

Već od
139.200 HRK
Električni gradski automobil TWINGO Z.E.

NAJBOLJI TRENUTAK JE SADA!

Odvezite svoj TWINGO Electric uz posebnu ponudu

Alt Image C29

POSEBNA PONUDA

Odvezite svoj novi Renault TWINGO Electric uz dodatni popust do 5.290 kn

(vrijedi za verziju Life R80)

Sada u električnoj verziji, novi TWINGO Electric ultimativan je gradski automobil!

Novi TWINGO Electric ostaje vjeran očaravajućem, pametnom i prilagodljivom dizajnu zbog kojeg je toliko popularan, ali sada u novoj potpuno električnoj verziji. Uhvatite se u koštac s gradskim prometom spretno i u stilu u novom vozilu TWINGO Electric!

Novi TWINGO Electric ostavlja dojam svojom novom potpuno električnom verzijom

Mali električni gradski automobil TWINGO

Još više zabave!

Ne volite voziti u gradu? Novi TWINGO Electric s lakoćom savladava urbani promet! Novi TWINGO Electric ima 60 kW* (82 KS) snage i zakretni moment od 160 Nm*, sve u kompaktnom formatu i s najboljim krugom okretanja u svojoj klasi. Spaja agilnost i upravljanje gradskog automobila sa živahnošću električnog motora. 

 

TWINGO koji je apsolutno vjeran svom TWINGO identitetu!

Još udobniji!

Novi TWINGO Electric opremljen je načinom vožnje B, koji dolazi s 3 razine regenerativnog kočenja, ovisno o vašim potrebama.

 

Najviša razina kočenja savršena je za gradsku vožnju. Omogućuje vam manju upotrebu kočnice i regeneraciju snage, što olakšava svakodnevnu vožnju. Čim otpustite papučicu gasa, automobil će se prebaciti na regenerativno kočenje. Zaslužili ste odmoriti nogu!

 

Na autocesti odaberite razinu ravnomjernog kočenja i vozite kao da ste uključili funkciju coasting. Uživajte u opuštenoj vožnji!

Mali električni automobil TWINGO ZE – mjenjač
Električni gradski automobil TWINGO Z.E. – postaja za punjenje

Vožnja na električni pogon nikada nije bila jednostavnija.

Novi TWINGO Electric opremljen je baterijom od 22 kWh, koja omogućuje domet vožnje do 270 km* uWLTP gradskom ciklusu* i 190 km* u WLTP punom ciklusu*. Dovoljno da preživite tjedan bez problema!


Aktivirajte ECO način da biste ograničili ubrzavanje i maksimalnu brzinu na autocestama i uživajte u dometu vožnje od približno 225 km*.


Trebate pauzu? Pomoću punjača Chameleon možete napuniti svoj novi TWINGO Electric doma, na poslu ili na postaji za punjenje s istosmjernom strujom (22 kW AC). Regenerirajte do 80 %* punjenja za samo jedan sat, odnosno približno 80 km* dometa vožnje za 30 minuta. To je bila kratka pauza!
 

Naše su povezane usluge osmišljene tako da olakšaju vaš svakodnevni život.

Uživajte u potpunom multimedijskom doživljaju uz Renault EASY CONNECT! S multimedijskog zaslona sustava EASY LINK veličine 7 inča ili iz aplikacije MY Renault možete zakazati punjenje, upravljati razinom napunjenosti baterije, pogledati domet vožnje i prikazati najbližu postaju za punjenje. Iskoristite Z.E. povezane usluge dizajnirane tako da optimiziraju vaša putovanja u novom vozilu TWINGO Electric!

 

Svakodnevna električna vožnja nikada nije bila jednostavnija!

Multimedijski zaslon – TWINGO ZE

* Certifikacija u tijeku.

WLTP ciklus za gradsku vožnju odgovara gradskom udjelu standardiziranog ciklusa. Puni WLTP ciklus predstavlja standardizirani ciklus. Sastoji se od 57 % gradske vožnje, 25 % vožnje u predgrađima i 18 % vožnje na autocesti.

PREDNOSTI

Ostao je vjeran svojoj legendarnoj osobnosti.

VERZIJE

Odaberite novu verziju vozila TWINGO Electric koja vam najviše odgovara

Svi detalji novog vozila Renault TWINGO Electric

Želite novo Renault vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Otkrijte i ovo...

TWINGO
TWINGO
Već od 76.800 HRK
Novi CLIO E-TECH hibrid
Novi CLIO E-TECH hibrid
Već od 141.400 HRK
Novi ZOE
Novi ZOE
Već od 247.900 HRK
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više