Procjena dnevne potrošnje

Procijenit ćemo potrošnju goriva za vašu odabranu verziju CLIO E-TECH HIBRID.U samo nekoliko klikova možete dobiti prilagođenu procjenu potrošnje goriva s podacima o vašim vozačkim navikama i obrascima vožnje.

* Odnosi se na WLTP certificiranu potrošnju  u punom ciklusu.

Način izračuna simulatora: Izračuni pokazuju simulaciju prosječne potrošnje, u skladu s vozačkim navikama i stilom vožnje, koje je u svrhu simulacije izračuna dao pojedinac. Izračun potrošnje je informativnog karaktera i može se razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja. Renault Nissan Hravstka zadržava pravo na pogreške. Simulator potrošnje pruža informativni izračun snage i ne zamjenjuje certificirane informacije o potrošnji (WLTP) koje se nalaze na našim internet stranicama.
Zakonsko objavljivanje certificirane potrošnje goriva: od 1. rujna 2018. nova laka vozila u Europi certificirana su u skladu s Globalnim usklađenim ispitnim postupkom za laka vozila (WLTP). Potrošnja goriva i emisija CO2 mjere se realnije prema ovom standardu nego s prethodnim NEDC standardom.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više